Tillbaka till startsidan Bemanning Entreprenad

Administratör
Katarina Ferbeek
Adress: Romsås 154
523 98 Hökerum
Telefon: 0321-714 60
Mobil: 070-331 08 94
E-post: ulricehamn@farmartjanst.se

Arbetsledare
Sven-Olof Claesson
Telefon: 0321-800 49
Mobil: 073-804 77 48

Magnus Jonsson
Mobil: 070-554 70 76

Webbansvarig
Helena Sandberg

 

Entreprenad - vi utför arbeten i egen regi

Fällning av träd

Trädgård
Har du mycket att göra eller orkar du inte längre med att sköta din trädgård? Vi kan klippa gräset, rensa land, klippa häckar mm. Vi har även utbildad farmartjänstare som kan beskära dina träd. Flera av trädgårdsarbetena kan du dessutom få RUT-avdrag på.

Fällning av träd

Behöver du hjälp med att såga ner grenar eller fälla stora träd på din tomt? Vi tar hand om fällning, upparbetning samt bortforsling av grenar mm. Dessutom kan vi hjälpa dig med att fräsa bort stubben.


Naturvård Naturvård
Farmartjänst utför olika arbeten åt Västkuststiftelsen, Länsstyrelsen och Ulricehamns kommun för att bevara olika naturområden. Under sommar och höst är det tex slåtter och bortförsel av gräs och grenar samt röjning av sly som krävs för att bevara kulturlandskapen. Vi utför naturvårdsarbeten med hjälp av lämpliga maskiner och handkraft.
Vi planterar åt dig Skogsvård
Vi planterar och röjer i skogen. Vår erfarenhet av skogsvårdsarbeten är god, då många av oss farmartjänstare själva är skogsbrukare med många års erfarenhet.
Vi är proffs på staket Landskapsvård
Vi i Farmartjänst har stor erfarenhet av att sätta staket. Efter ett antal kilometer med uppsatt fårstaket och tusentals meter elstängsel så kan vi nu anse oss vara proffs på att hålla inne tamboskap. Vi gör snygga men framför allt funktionsdugliga staket.