Våra tjänster

Varje entreprenör hos oss är expert på de tjänster den utför. Tillsammans med våra medlemmar har vi ett stort register i vårt tjänsteerbjudande och kan hjälpa dig med allt från byggnadsprojekt till hushållsnära tjänster. 

Vi är godkända för F-skatt och hjälper privatpersoner, företag, kommuner och organisationer i Avesta kommun, norra Västmanland och södra Gävleborgs län. 

Bygg & heta arbeten

Vi har en bred kompetens inom olika typer av byggarbeten. Ska du renovera tak eller fasad, bygga altan eller uterum, lägga nytt golv eller tak kan du kontakta oss. Våra hantverkare har kompetens inom snickeriarbeten, renoveringar, heta arbeten och sätta upp byggnadsställning. Vi har också ESA-utbildade entreprenörer. 

Trädgårdsskötsel

Vi kan utföra arbeten i trädgård som att beskära träd, klippa häck, plantera, klippa gräs, samla upp löv och fälla träd som står för nära huset. Vi kan också hjälpa dig med markarbeten, grävning, plattsättning och stenläggning. För privatpersoner omfattas trädgårdsarbeten av RUT-avdrag.

Snöröjning

Under vinterhalvåret kan Farmartjänst Avesta bistå med snöröjning och halkbekämpning åt företag, bostadsrättsföreningar eller privatpersoner. Snöskottning kan göras både med maskin och för hand beroende på behov. Tjänster för snöröjning är RUT-berättigade. 

Hushållsnära tjänster

Är du privatperson och behöver hjälp med flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, montering och uppsättning av inredning eller andra tjänster för hemmet? Våra entreprenörer kan hjälpa dig med hushållsnära tjänster du inte har tid eller möjlighet att utföra själv. Dessa tjänster är RUT-berättigade. 

Industribemanning 

Vid arbetstoppar eller vakanser kan Farmartjänst Avesta bistå med bemanning till företag i vårt arbetsområde. Våra entreprenörer har den erfarenhet och kompetens som krävs, oavsett om du söker betongarbetare, traversförare eller truckförare. 

Målning

Vi på Farmartjänst Avesta utför målning med ett professionellt resultat. Våra tjänster inom målning innefattar exempelvis tvätt och skrapning innan målning, målning av trä- och betongfasad, målning med slamfärg för industri och ladugårdar, tapetsering och fasadtvätt.

Lantbruk och skogsvård

Många av medlemmarna i Farmartjänst Avesta har sin bakgrund i lantbruk. Vi är med andra ord mycket erfarna och kunniga inom tjänster för lant-, jord- och skogsbruk som skogsröjning, naturvårdsbränning och uppsättning av rovdjursstängsel. Vi kan även tillhandahålla utbildad husdjursagronom, foderrådgivare och hovformsspecialist. 

Fastighetsskötsel

Fastigheter behöver underhållas med jämna mellanrum. Här kan vi hjälpa er – vi erbjuder många tjänster för in- och utvändig fastighetsskötsel. Behöver du exempelvis rensa hängrännor, rengöra fasad eller tak är du varmt välkommen att kontakta oss. Är du privatperson omfattas arbeten inom fastighetsunderhåll av RUT/ROT-avdrag.

Väg och transport

Vi har resurser för att bistå med tjänster för väg och transport. Bland annat kan vi hjälpa till att frakta matjord, grus, pellets eller andra material med traktor, vagnar eller kranbil. Behövs hjälp vid vägarbete som trafikvakt eller liknande kan vi ordna det också. Genom vår bemanningstjänst kan vi också ordna erfarna och skickliga yrkeschaufförer för uthyrning.