Välkommen till Farmartjänst Laholm

Farmartjänst Laholm grundades 1990 och är en ekonomisk förening. Under 2020 fyllde vi alltså 30 år, något vi är väldigt stolta över.

Vår flexibilitet – din trygghet

Farmartjänst Laholms styrka är vår breda kompetens och höga flexibilitet. Bland våra 20 delägare och 30 anställda finns en gedigen kunskap inom många områden. Vi har vår bakgrund inom lantbruket, men vi kan mycket annat också. Hos oss finns till exempel snickare, fastighetsskötare och maskinförare. Vår flexibilitet gör att vi är en trygg partner att vända sig till vid arbetstoppar eller när du snabbt behöver personal. Vi ställer alltid upp och försöker lösa situationen.

I ryggen har vi också Farmartjänst Riks, som Farmartjänst Laholm är en del av. Detta innebär att vi kan kraftsamla genom att låna folk från andra Farmartjänstföretag.

Bland våra kunder märks stora företag som PEAB och NCC, ett fint bevis på att vi lever upp till de kvalitetskrav som ställs idag.

Farmartjänst Laholms hemmaplan är Laholm och Halmstad. Vi utför även uppdrag i Båstad, Örkelljunga, Ängelholm och Markaryd.

Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat och självklart har vi de certifikat som krävs för vårt arbete.