Farmartjänst Vaggeryd –  jord, skogsbruk och bemanningsarbete inom industrin.

Vi är ditt företags extra resurs och erbjuder en bred kompetens. Hos oss finns personalen och verktygen, så när vi utför ett arbete så skickar vi kompentensen, maskinerna och verktygen som behövs för att fullfölja ett uppdrag. Hos Farmartjänsten hyr du kompentens när du behöver det en längre tid. Våra kunder är företag som finns utspridda inom lantbruk, skog, bygg samt industri.

Priser och Utformning
Vid ett nytt projekt så skickar vi en kompetent person som utgör en bedömning av hur avancerat projektet är samt bedömer storleken av det. Detta medför att vi får en bättre inblick i kommande projekt och kan för det mesta tillhandhålla ett säkert och fast pris till kunden, vilket ger en större säkerhet för båda parter.

Verktyg och maskiner
Vi har också skogsutrustning som går att hyra tillsammans med personal. Vi erbjuder allt från enklare maskiner så som röjsåg och motorsåg till mer avancerade och större maskiner som skogskärra, grävmaskin och traktor. Farmartjänst i Vaggeryd är en ekonomisk förening sedan år 1993 och har i dagsläget 6st heltidsanställda. En tredjedel av våra inkomster kommer från företag inom industrisektorn. Där hjälper vi till vid arbetsstopp, flytt, städ och vi utför rivningsarbeten. Våra anställda har licenser och kompetensen som krävs för alla de uppdrag som vi skickar de på.

Arbeta hos oss
Vi är alltid ute efter ny kompetens. Farmartjänst Vaggeryd värdesätter bra arbetsmoral och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Om du är intresserad av att arbeta hos oss då är du välkommen till att skicka en förfrågan via e-post eller ring på 073-540 75 00 så diskuterar vi vidare. Bifoga gärna CV och eller personligt brev.

Ring oss på 073-540 75 00, eller skicka ett e-post meddelande och testa vårt kunnande.

På bild: Per Karlsson grävmaskinist, snickare, styrelseledamot.